مشاوره حقوقی رایگان - خسارت مشاعات

با سلام. به دلیل درز رطوبت از محل اتصالات سنگ نمای ساختمان سقف بالکن واحد ما آسیب دیده است هزینه تعمیر بر عهده کیست؟ (خودم یا مدیر ساختمان از محل شارژ؟) ممنون.

پاسخ ها :

خسارت نشت رطوبت در آپارتمان خسارت به دیوار در ساختمان خسارت مشاعات در ساختمان مشاعات ساختمان خسارت در آپارتمان قوانین آپارتمان نشینی آپارتمان خسارت