مشاوره حقوقی رایگان - آسیب به ساختمان

با سلام. لطفا مرقوم بفرمایید اگر به دلیل درز سنگ‌های نمای ساختمان، رطوبت به سقف بالکن واحد من نفوذ کند و گچ و لایه‌های زیرین آن ‌را تخریب کند. هزینه تعمیر آن به عهده کیست؟ آیا می توانم از مدیر ساختمان بخواهم آن‌ را از شارژ محاسبه کند؟ (با توجه به اینکه نما جزِء مشاعات است و خرابی آن به سقف بالکن واحد من خسارت زده و این قسمت طبق قانون متعلق به خودم است.) متشکرم.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

1- با توجه به نوع خسارت از مشاعات و بر عهده کلیه اهالی خواهد بود .