مشاوره حقوقی رایگان - کارگر قراردادی با قراردادهای یک ماهه بودم

من دو سال و دو ماه به صورت قراردادی با قراردادهای یک ماهه در یک شرکت مشغول به کار بودم که نهایتا به دلیل مشکل و خصومت شخصی چند نفر از مسئولین در اخرین روز قرارداد به من اعلام شد که دیگر شرکت قصد ادامه همکاری با من را ندارد و قرارداد جدیدی با من امضا نخواهد شد. ضمن اینکه نیروهای جدیدی جذب شده اند و شرکت بی نیاز از نیروی کار نیز نبوده است. ایا من میتوانم برای بازگشت به کار شکایت کنم؟

پاسخ ها :

شکایت برای بازگشت به کار شرایط بازگشت به کار بازگشت به کار نبستن قرارداد جدید با کارگر قرارداد کارگر کارگر کارفرما