مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

بنده همسرم دانشجو هست و کار و درآمدی نداره، 96 برای مهریم اقدام کردم مهریم عندالمطالبه هست و در حال پرداخت مهریم به مبلغ ماهی300 تمن هست، با گذشت زمان و اوج گرونی آیا اگر برای افزایش مهریم اقدام کنم مهریم اضافه میشه یاخیر؟

پاسخ ها :

درخواست افزایش اقساط مهریه افزایش اقساط مهریه تعدیل مهریه مهریه عندالمطالبه مهریه قوانین مهریه