مشاوره حقوقی رایگان - سوال حقوقی

سلام ... سوال من ؟ در دادگاه تجدید نظر رای صادر شده ((رای در مورد گرفتن سهم الارث زمین کشاورزی هست)) و رای قطعی هست .. الان دقیقا 2ماه از ابلاغ رای گذشته و کسی که از من شاکی بوده هیچ اقدامی نکرده است .... در رای مقدار بسیار زیاد زمین به من تعلق گرفته و مقدار بسیار کمی از زمینها و مبلغ 400هزار تومن به طرف شاکی من رسیده .... آیا به نظر شما شاکی منصرف شده و یا این‌که منتظر اجرای احکام‌هست ...

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

سلام، پس از صدور رای قطعی پرونده اگر کیفری باشه به دادسرا واگر حقوقی باشه به شعبه دادگاه بدوی برای اجرای حکم ارسال میشه ، حال اگر کیفری باشه خود اجرای احکام دادسرا شمارو برای اجرای رای احضار میکنه تا روندش انجام بشه ولی اگر حقوقی باشه خواهان یاهمون محکوم له باید تقاضای صدور اجرائیه کنه وبه شما ابلاغ میشه تا ظرف ده روز مراجعه ونسبت به اجرای حکم اقدام کنید وممکنه این پروسه با تاخیراتی مواجه بشه که تا حدودی طبیعیه.
البته برخی آراء اعلامی هست واجرائیه ای صادر نمیشه وصرفا ابلاغ رای قطعی انتهای کار هست.
(جوادزارعی وکیل پایه یک دادگستری 09122219001)