مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست اشتباه

سلام، 2 سال پیش متاسفانه موقعی که یه کار جزیی دادگاهی داشتم مجبور شدم برگه ثنا بگیرم و کارمندی که برگه ثنا رو برام انجام داد متاسفانه شماره تلفن یه پیرمرد رو که پسرش دعوا کرده بود و محکوم بود رو اشتباهی شماره تلفن منو نوشته که چندین بار بهم پیام دادخواست امده

پاسخ ها :

ثبت اشتباه شماره در سامانه ثنا شماره در سامانه ثنا سامانه ثنا