مشاوره حقوقی رایگان - تغییر زمان رسیدگی به پرونده مهریه

با سلام همسر بنده مطالبه مهریه نموده و در روز و ساعت رسیدگی با توجه به اینکه بنده دانشجو هستم دقیقا در همان ساعت و تاریخ امتحان پایان ترم دارم خواستم ببینم میتونم با ارائه لایحه به شعبه زمان رسیدگی رو تغییر بدم؟ و اینکه حداکثر تا چند روز مانده به برگزاری جلسه می توانم درخواستم را ارائه بدهم؟ بنده حتما می خواهم که‌در جلسه شرکت کنم و موضوع برایم اهمیت دارد

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.اگر طرف مقابل تان راضی باشدمی توانید در صورت پذیرش دادگاه این جلسه را با تاخیر تشکیل دهید.در غیر این صورت باید وکیل اختیار کنید ویا اگر مایل باشید لایحه ارسال کنید.صادقی زاده وکیل