مشاوره حقوقی رایگان - خرابی آیفون یک واحد در مجموعه

باسلام و خسته نباشید خدمت شما
بعد از تعمیرات کلی آیفونهای مجموعه بعد از مدتی آیفون یک واحد دچار خرابی مجدد شده و از مدیر درخواست رسیدگی کرده در حالیکه آیفون مابقی واحدها سالم هستند . آیا این هزینه بعهده مجموعه هست یا واحد مربوطه ؟ و آیا مدیر باید پیگیری کنه یا مالک واحد مربوطه ؟
باتشکر از شما

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

اگر در واحد اختصاصی باشه با مالک واگر مربوط به مشاعات باشه از شارژ همه ساختمان