مشاوره حقوقی رایگان - ملک وقفی

سلام در سال 93 ملک 50 متری اوقافی به صورت قولنامه ای خریداری کردیم. این ملک از یک ملک 200 متری برای اولین بار در سال 82 تفکیک و فروخته شده است که بعد از چند خرید و فروش قولنامه ای ما خریداری کردیم. 150 متر باقیمانده هم در سال 86 فروخته شده است. مالک 150 متری کل سند اوقافی 200 متر را همان سال 86 به نام خود زده در صورتی که اصلا 50 متر قبلا فروخته شده ولی در مبایعه نامه تعهد داده که قانونا هیچ تصرفی نسبت به ملک ندارم و هر موقع خریدار بخواهد در اوقاف به نام او انتقال میدم. امضا و انگشت هم زده و مهر املاک به عنوان شاهد است. ولی ما هر چه اصرار میکنم بهانه جویی میکند. حالا باید چگونه از او شکایت کنیم.

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

سلام ، ابطال سند نسبت به 50 متر والزام به تنظیم سند رسمی 50 متر، (جواد زارعی وکیل دادگستری 09122219001)