مشاوره حقوقی رایگان - دیه ترقوه

باسلام طبق نظریه پزشک قانونی شکستن لایه خارجی استخوان ترقوه به علت برخورد جسم سخت وچون جوش نخورده عمل استوتومی شده 15درصد استخوان برداشته شده و معیوب التیام میباشد لطفا دیه بنده را محاسبه کنید ممنون

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام میزان دیه با نظریه پزشکی قانونی و محاسبه ریالی آن در اجرای احکام خواهد بود و سال به سال متفاوت است