مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قولنامه زمین

با سلام ما 6 جریب زمین داشتیم که از پدربزرگمون بهمون ارث رسیده بود یعنی سهم ما از زمینهای پدربزرگم 6 جریب و نیم بود که سه جریب و نیم اون رو سال 96 به پسرعموم فروختیم و سه جریب دیگه رو هم اردیبهشت سال 98 به خود عموم .. حالا این زمینها انحصار وراثت شده بوده اما افراز نشده بوده یعنی مشخص نبوده که کدوم قسمت زمینا مال کی هستش؟ ما بعد از مدت یکسال فهمیدیم اون سه جریب دومی رو عموم به قیمتی خیلی کمتر از قیمت واقعی ازمون خریده و پدرم بنا به اعتمادی که به عموم داشته تحقیق نکرده زمین رو قولنامه کرده ... میخواستم بدونم با توجه به اینکه زمین افراز نشده بوده میشه اقدامی کرد یا خیر؟ درضمن هنگام فروش از طرف خریدار هیچ شاهدی زیر قولنامه رو امضا نکرده

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
اگر جمیع خیارات را اسقاط ننموده باشید با توجه به خیار غبن امکان فسخ قرارداد را دارید که از زمان اطلاع شما فرصتتان بسیار کم بوده و نیاز به اقدام فوری است .

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام در صورتیکه قایل به استفاده از خیار غبن باشید میتوانید به فوریت از زمان آگاهی قیمت اصلی ملک اقدام به فسخ کنید که عملا به سختی نتیجه خواهد داد