مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری مغازه سرقفلی یا کسب و پیشه

سلام. پدر بنده مغازه ای رو در سال 54 اجاره نموده برای شغل اهنگری. مالک قبلی فوت نموده و ورثه هم به شخص جدیدی فروختن. الان سوال بنده این هست که با توجه به اینکه جلو مغازه چند سالی هست جدول بندی شده و پدرم نمیتونه به شغل خودش ادامه بده چون آهنگری ماشین سنگین هست و ماشین نمیتونه جلو مغازه بیاد . حال برای تغییر کاربری چه راه قانونی داریم ؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام رضای مالک رو اگر اخذ نکنید و در صورتیکه در سند سرقفلی به موضوع تغییر شغل دلخواه مستاجر اشاره نشده باشه امکان تخلیه وجود دارد مد نظر داشته باشید