مشاوره حقوقی رایگان - تغییر شغل مغازه سرقفلی

با سلام
پدرم مغازه سرقفلی در اختیار دارد که با اجازه شفاهی مالک حدود 17 سال هست که تغییر شغل داده، حالا مالک ملکشو یکسال هست که به شخص دیگه ای فروخته(که سه نفر هستند).مالکین جدید بعد یکسال اجاره ملک رو گرفتند و شفاها گفتند ما مشکلی نداریم با تغییر شغل ولی بی اطلاع رفتند شکایت کردن که تخلیه کنید، ضمنا هنوز اجاره خط جدید هم به ما ندادن و اجاره خط ما مربوط به مالک قبله. ایا میتوانند ملک رو تخلیه کنند؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ با توجه به توضیحات ارائه شده، امکان تخلیه ملک وجود دارد.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

با این اوصاف خیر، لیکن شما حتما می بایست وکیل متخصص در این زمینه آشنایی با قانون موجر و مستاجر مصوب سال 1356 داشته باشد . با وکیل محل خود مبادرت به دفاع نمایید .

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
با توجه به توضیحات نظر به اینکه از تغییر شغل شما بیش از 17 سال سپری شده و مالک قبلی متعرض این موضوع نشده و مالک جدید نیز با همین وصف خریداری نموده لذا صدور حکم تخلیه وجاهت قانونی نخواهد داست در عین حال پیشنهاد می‌گردد حتما وکیل اختیار نمایید.

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

با شهادت شهود از ادعای خود دفاع کنید.