مشاوره حقوقی رایگان - نحوه رسیدگی به بروز مشکل در مجتمع

با سلام
بنده در یک مجتمع بیش از 100 واحدی زندگی میکنم که توسط هیئت مدیره اداره می شود! هر 8 واحد دارای یک بلوک مجزا هستند. بنده در طبقه 4 (طبقه آخر) هستم و به علت بارندگی سقف ما نم داده. بعد از حدود 3 ماه پیگیری از همسایه ها و تشخیص های کارشناسی که تماما توسط بنده انجام شده همسایه ها برای انجام ایزوگام بهانه های مختلفی آورده و از انجام کار جلوگیری میکنند. هیئت مدیره هم عنوان میکند این امر به آنها مربوط نمی شود و تنها کمکی که می توانند بکنند این هست بنده گزارشی بنویسم و توسط آنها پاراف شود و به مراجع قانونی ارجاع داده شود!
آیا واقعا این از وظایف هیئت مدیره نیست که در صورت بروز مشکل ورود کرده و ضمن پیگیری مشکل برای حل آن تلاش کند!؟

نکته دیگر اینکه ساختمان ما دارای 4 واحد غربی و 4 واحد شرقی هست که سقف هر دو سمت مشترک هست. سقف 4 واحد ما (شرقی) ایزوگام شده و سمت دیگر نشده و کارشناسی نظر بر این دارد به علت مشکل در سقف 4 واحد غربی و شیب به سمت 4 واحد شرقی نم ایجاد شده است. بصورت کلامی توافقی برای انجام شده اما هیچ شخصی هیچ اقدامی در این راستا نمیکند!

با تشکر

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام اتفاقا دقیقا هیئت مدیره مسول چنین اقدامی است که با جمع اوری شارژهای ماهانه در این امور صرف کند . میتوانید به لحاظ عدم انجام وظایف هیئت مدیره عزل شان را خواسته و هیئت مدیره کارا نصب کنید