مشاوره حقوقی رایگان - تمدید پاسپورت فرد مشمول

سلام خسته نباشید
بنده 19 سالمه و دانشجوی دانشگاه پیام نور هستم تا سال 1402 معافیت دارم
پاسپورت هم قبل 18 سالگی گرفتم هنوز 2 سال اعتبار داره ، خواستم ببینم اگر با وثیقه 15 میلیونی از کشور خارج شم و دیگه قصد برگشتن نداشته باشم بعد از دوسال میتونم پاسپورتم رو تمدید کنم ؟ به مشکل نمیخورم؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام اولا ضبط وثیقه میشود ثانیا تمدید پاسپورت بسیار بسیار مشکل خواهد بود از اداره گذرنامه تکمیلا سوال کنید