مشاوره حقوقی رایگان - الزام به انجام تعهد و ابطال معامله صوری به قصد فرار از دین مهریه

سلام
همسر من در حضور بزرگان جمع تعهد نامه ای را امضا کردند که در ان طی 8 بند تعهداتی دادند و در پایین تعهد نامه قید کردند اگر به تعهدات خود عمل نکردم همسر من حق دارد بی هیچ قید و شرطی طلاق بگیرد. و این تعهد نامه به امضا 9 نفر از بزرگان فامیل هر دو طرف رسید.
در این 8 بند یکی از بند ها این بود که تمام اموالم را که به نام اقوام خویش کردم شامل دو باب خانه و دو ماشین و حساب بانک نور ام‌ را به نام خویش باز گردانم.
با توجه به اینکه ایشان دو روز بعد از دادخواست مهریه من این انتقال را انجام داده و به این وسیله در دادگاه مهریه ادعا کرد این اموال امانت عمو و زن عمویش بوده (درصورتی که به نام خواهرها و مادرش کرده است) رای به اعسار گرفت و صرفا 8 سکه برای وی بریده شد ...
ایا امکان دارد با دادخواست ابطال معامله صوری و ارایه این تعهد نامه بتوان اموال را برگرداند؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام در صورتیکه با وکیل مجربی همکاری کنید بله حتما به نتیجه میرسید . راه برایتان باز است مشروط بر استفاده صحیح و نتیجه گیری