مشاوره حقوقی رایگان - فسخ خانه به دلیل ارزان فروختن

سلام پدر و مادرم چند سال پیش خونه ای که ارزشش بیشتر از قیمت فروخته شده بوده رو به یه شخص افغانی فروختن. الان می خوان خونه رو پس بگیرن آیا راه حلی هست که بشه به صورت قانونی این کار رو انجام بدن؟
چون خییلی از این مورد ناراحتن ‌...
می خوام بدونم باید چه طوری خونه رو پس بگیرم. خواهشن بگین

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلامم اولا دلیل فسخ تون اگر غبن هست باید میزان غبن حادث شده چشمگیر باشد نه اندک ثانیا اعمال حق فسخ از زمان آگاهی بر اینکه ارزان فروخته اید فوریت دارد نه چند سال. بنابراین بهتر است به حقوق خریدار احترام قایل شوید