مشاوره حقوقی رایگان - ادعای اضافه متراژ ملک

خواهان بر حق هست یا نه
یک ملک مزروعی با اجداد مشخص مرحوم پدرم با مبایعه نامه عادی در سال 1362 خریداری نموده در مبایعه نامه متراژ ملک 542.2 متر مربع قید شده بدون نوشتن کلمه ی حدودا یا تقریبا ولی در قسمتی از مبایعه نامه اشاره شده ملک مذکور با تمامی مشخصات و مساحتش فروخته شد و در 1373 برای ملک سند به متراژ 576 متر مربع صادر شده است و فروشنده بعد از گذشت 36 سال تقاضای فسخ مبایعه نامه و یا طلب پول اضافه متراژ را نموده است ضمنا در مبایعه نامه فروش از قرار متری چقدر اشاره نشده خواهشمندم جواب بفرمایید خواهان با طرح دعوی می تواند به خواسته خود برسد.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام در صورتیکه مجرب باشید احتمال رد شدن خواسته اش وجود دارد . بر فرض اگر هم تقاضایش نتیجه داد بر حسب میزان متری سال 62 یعنی اولین مبایعه نامه محاسبه میشود و باید بپردازید نه به نرخ روز