مشاوره حقوقی رایگان - هزینه پزشکی درمان اچ پی وی

سلام
خانم و آقایی بعد از قرار ازدواج، رابطه جنسی برقرار کردند و خانم از طریق اقا به hpv ها ‌ریسک مبتلا شده.
البته خانم پیش از ارتباط با این آقا، تست hpv داده بوده و نتیجه منفی بوده.
بعد از مدتی قرار ازدواجشون به هم میخوره ولی خانم برای پیشگیری از سرطانی شدن دهانه واژن باید سالانه تحت نظر پزشک باشه، علاوه بر اینکه به علت این بیماری فرصت‌های ازدواج دیگرش را از دست داده.
آیا آقا وظایف و تعهدات قانونی در برابر خانم داره؟ چه وظایفی؟ و چطور میشه به انجام وظایفش ملزم بشه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بله میتوان از فرد مذکور شکایت نمود اولا می باید شکایتتان را با ارایه دلیل اثبات کنید چرا که بدون دلیل شکایتتان رد میشود ثانیا در نظر داشته باشید که این رابطه به لحاظ عدم ازدواج رابطه نامشروع و زنای غیر محصنه تلقی میشود و برای هردو طرف مجازات دارد