مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما بخاطر نپرداختن بیمه بازنشستگی

سلام برادرم از 18 سالگی در مکانیکی کار کردن ولی بیمه نبودن الان 33 سالشونه و فقط 4 سالی که تازگی در یک شرکت خصوصی مشغول به کار شدن بیمه شدن اون 11 سال که کار کردن ولی حق بیمه رو نپرداختن میتونیم الان پیگیری کنیم و بپردازیم که حداقل بتونه تو 50 یا 60 سالگی بازنشسته بشه؟ اگر میشه چطور باید این کار رو انجام بدیم ممنون میشم راهنمایی کنین

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بهتر بود زمانیکه در محل مزبور شاغل بودند اقدام به شکایت میکردند تا علاوه بر دریافت حق و حقوق قانونی ، بیمه نیز تمام و کمال به اداره بیمه توسط کارفرما واریز میشد. ولی اینک با سپری شدن 4 سال شاید 50 - 50 نتیجه دهد