مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت وجوه فروش توسط املاک

احتراما به استحضار می رساند ملکی را به قیمت معین به شخصی از طریق املاک فروخته ام در موقع قرارداد مبلغی بعنوان بیعانه ملک توسط خریدار از طریق دستگاه کارت خوان بحساب املاک واریز تا املاک بعد از تنظیم قرارداد بحساب فروشنده واریز نماید حال با گذشت پنج ماه از زمان معامله کلیه وجوه معامله توسط خریدار پرداخت شده بجز مبلغی که در اختیار املاک است املاک از پرداخت خوددارای و خریدار هم مدعی است که وجه به املاک پرداخته است و به وی ارتباطی ندارد حال تکلیف بنده بعنوان فروشنده چه است ؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام شکایت کیفری خیانت در امانت و تحصیل مال نامشروع علیه بنگاه کنید حتما به نتیجه میرسید