مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

باسلام
مبلغ 100 میلیون چک برگشتی از شرکت واردات و صادرات که خود مدیر عامل شرکت بهم داده و برام بدهی دارد را دارم الان نه شرکتی هست و نه پول تو حساب این شرکت و نه اموالی و چک شرکت تک امضا هست و فقط همون مدیر عامل امضا کرده الان میتونم حکم جلب برای این مدیر عامل بگیرم از چه راهی میتونم چون اینجا میگن نمیتونم چون چک شرکت هست و چک شخص نیست خواهشا راهنماییم کنید چطور میتونم حداقل حکم جلب برای مدیر عامل که چک بی محل کشیده را بگیرم

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

باید دادخواست حقوقی مطالبه وجه چک علیه شرکت وامضا کننده بدید و پس از رای قطعی نسبت به توقیف اموالشون اقدام اگرهم اموال نداشتند جلب بگیرید. البته اگر چک صیاد باشه خیلی سریعتر وبدون صدور رای مستقیم میتونید چک رو به اجرا بزارید.(جوادزارعی وکیل پایه یک دادگستری 09122219001)