مشاوره حقوقی رایگان - برگشت چک شرکت

هشت سال پیش، چکی به مبلغ 10 میلیون تومان از شرکت با مسئولیت محدود برگشت زده شد
یکماه قبل از تاریخ برگشت چک مذکور، مدیران شرکت تغییر کردند (مدیرعاملی که چک را امضا کرده بود) و مدیران جدید طی قرارداد صلح بین خودشان و مدیران قبلی، متعهد دیون شرکت شده اند.
اکنون میتوان در طرح شکایت حقوقی مطالبه وجه چک، از مدیر قبلی که چک را امضا کرده بود شکایت کنم؟ ایا مسئولیتی متوجه او هست؟ و ضمنا سهم الشرکه او 500 هزار تومان بوده او تا چه مقدار مسئول پرداخت وجه است؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درشرکتهای با مسولیت محدود هر شریکی به میزان سرمایه خود مسولیت دارد ودر خصوص طرح دعاوی توصیه میشود صادر کننده چک را نیز طرف دعوی قرار دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هر شریکی به میزان سرمایه خود مسئولیت دارد