مشاوره حقوقی رایگان - اعاده دادرسی یا اعمال ماده 477

از سال 95 شکایت من و سازنده که برای اثبات 2 قولنامه که در دادگاه شعبه 22 رای داد شد و تا حدودی به نفع من بود ولی بعد از رفتن به دادگاه تجدید نظر که 1سال طول کشیدہ و رای شعبه 22 را که 4 سال دادگاه تلاش کرد و رای تقریبا خوبی بود ولی نمی دانم چرا همه رای را باطل کرد و در بین دادگاه ذینفع محجور شد و به شعبه تجدید نظر اعلام شد ولی ترتیب اثر داده نشد لطفا بگویید از ماده 477 استفاده کنیم یا اعاده دادرسی یا می شود از هر دو گزینه متشکرم

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.برای ادعای خلاف بین شرع باید تلاش زیادی نمایید وبرای اعاده دادرسی نیز باید دلیل داشته باشید