مشاوره حقوقی رایگان - تغییر زمان ملاقات فرزند 1 ساله

باسلام
من و همسرم قصد جدایی داریم و جدا زندگی میکنم. یک فرزند یک ساله دارم که همسرم تفاضای ملاقات داد و به مددکاری ارجاع داده شدیم در جلسه مددکار تعیین کرد هفته ای دو روز و سه ساعت پدرش ملاقات کند و اعتراض من به زیادی زمان در این سن پذیرفته نشد و بنده ورقه ای را امضا کردم. ایا امکان شکایت مجدد برای کاهش زمان ملاقات دارم؟ فرزندم بسیار بی قراری میکند و اذیت میشود در این ملاقات ها. لطفا بفرمایید چکار کنم که زمان کمتر شود و چه مدارکی باید ارائه کنم

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.می تونید مجددا دادخواست بدید.در صورت تمایل می تونید تماس بگیرید.صادقی زاده وکیل