مشاوره حقوقی رایگان - وکیل برای مهریه

حدود 8 9 ماه است که وکیلی برای دریافت مهریه م گرفته ام ایشان من را در جریان پرونده قرار نمیدهند و هرزمان زنگ میزنم و سوال میکنم میگویند همین فردا میخواستم فلان کار را انجام دهم و فکر میکنم پرونده م را به کندی پیش میبرند
بعد از گذشت این همه زمان هنوز منزل و ماشین همسرم توقیف نشده و میگویند مشغول نامه نگاری اش هستم. ایا این امر طبیعی است که پیدا کردن و توقیف اموال همسرم اینقد طول بکشد؟ ایا نباید این کار به سرعت انجام شود تا همسرم نتواند کاری کند؟ ایا امکان تبانی با همسرم وجود دارد؟ اکر اینطور باشد چکار باید کنم؟

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.توقیف اموال موضوع پیچیده ای نیست.درخواست استعلام از ثبت و پاسخی که ممکنه کمی طول بکشه.سوالی داشتید می تونید تماس بگیرید.صادقی زاده وکیل

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

توقیف اموال نهایتا یک تا دوهفته طول میکشه حتی بعضی اوقات در یک روز انجام میشه. ضمنا بعد از 8ماه حتما باید رای محکومیت صادر شده باشه وقطعی هم شده باشه وبه اجرا گذاشته باشه چون وقته دادگاه نهایتا دوماهه هست وبعدش رای صادرمیشه، احتمال تبانی همیشه امکان داره بعضی افراد بخاطر پول هرکاری ممکنه انجام بدن.
(جواد زارعی وکیل پایه یک دادگستری 09122219001)