مشاوره حقوقی رایگان - حق الوکاله وکیل مهریه

با سلام. بنده برای مطالبه مهریم زمینی را توقیف کردم و به مزایده گذاشته شد و حدود یک میلیارد و سیصد و پنجاه تومن فروخته شد میخواستم بدونم چقدر حق الوکاله باید پرداخت میکردم، وکیلم 12درصد خواسته بود و من ندونسته قبول و امضا کرده بودم و من در طی دو سال رسیدگی پروندم هیچ پولی بهشون پرداخت نکردم ولی الان راضیشون کردم که ده درصد این مبلغ رو بگیرند (130میلییون) خواستم بدونم این مبلغ درسته و یکی دیگه اینکه ایشون میگن هرچیزی که من قراره از همسرم در آینده بابت مهریم بگیرم باید ده درصدش رو به ایشون بدم؟؟ من بیشتر کارهای مربوط به دادگاهم رو خودم پیگیری کردم و اصلا از روال کار وکلا هیچی نمیدونم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به توافقات حاصله دارد

نازنین غنی فرجام

نازنین غنی فرجام :

باسلام دوست عزیز حق الوکاله براساس توافق
وقرارداد بین موکل ووکیل میباشد واینکه توافق کرده و معمولا وکلا حتما نصف حق الوکاله را اول کار بدون درنظر گرفتن نتیجه میگیرند ووکیل شما بسیار با شرایط شما کنار امده اند که این لطف را کردن وبدون هیچ پرداختی شروع بکار کردن

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به میزان کار وکیل در پیشبرد پرونده دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

آن چیزی که توافق شده است ملاک حق الوکاله می‌باشد
پاسخ سوال دوم خیر مگر اینکه ایشان در آینده نیز کارهای شما را پیگیری نمایند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بستگی به قرارداد وتوافق شما باوکیل دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام توافقی است معمولا بین 8 تا ده درصد تعیین میشود

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
طبق قرارداد با وکیل باید اقدام نمایید