مشاوره حقوقی رایگان - شکایت علیه متجاوز به حریم شخصی و تهدید با سلاح سرد

سلام شخصی به دلیل نامعلوم اقدام به شکستن شیشه های منزل ما کرد و بنده با سرو صدای اهل خانه با وحشت با یک شی که آچار بود به بیرون از خانه رفتم و وقتی به شخص متجاوز رسیدم بدون تهدید از دلیل انجام عمل سوال کردم و او با چاقو مرا تهدید کرد و من برای فرار به انبار یکی از کسبه رفتم و او تا 5 دقیقه او به دنبال من بود در صورتی که با پرس و جو آدرس شخص را پیدا کنم شکایت از او به جایی خواهد رسید؟ و اینکه برای سرعت بخشیدن به فرایند چکار میتوان کرد؟ و دیگر اینکه آیا اقدام من برای حمل شی مشکل ساز خواهد بود؟ با تشکر و آرزوی سلامتی

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.میتوانید شکایت کنید و مشکل خاصی برای شما نیست.