مشاوره حقوقی رایگان - هزینه نگهداری از باغچه در حیاط

با سلام و عرض ادب
در طبقه همکف یک آپارتمان 8 واحدی ساکنم. حیاط این مجتمع اختصاصی است (ولی در سند طبقه همکف قید نشده و حالت مشاع دارد) و فقط طبقه همکف می تواند به آن دسترسی داشته باشد. میخواستم بدانم هزینه نگهداری از باغچه (اعم از آبیاری، کاشتن گل و سمپاشی درختان بلند، که برای طبقات بالاتر هم جلوه دارد و ....) برعهده چه کسی است؟ (با توجه به اینکه همه واحدها بر حیاط،از طریق پنجره اشراف دارند).
سپاس

پاسخ ها :

پرسشگر :

این سوالِ یکی از سوالات مطرح شده در سایت شماست:
((سلام و عرض احترام
در آپارتمان 4 طبقه ساکن میباشم که واحدهای همکف این مجتمع دارای حیاط اختصاصی میباشند که هیچیک از واحدهای بالا دسترسی به حیاط ندارن و واحدهای همکف حیاطشان اختصاصی خودشان میباشد
واحدهای همکف قصد دارن دیوارهای حیاطشان را نرده کنند آیا واحدهای بالا باید هزینه نرده را پرداخت کنند در صورتی که از حیاط نمیتوانن استفاده کنن؟))
و این پاسخ یکی از کارشناسان سایت است:
((سلام اگر در صورت
مجلس تفکیکی حیاط
جز عرصه مشا عات
است شما هم بمیزان
سهم خود باید پرداخت
کنید))
آیا پاسخی که به داده شده ، با پاسخ فوق تناقض ندارد؟