مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

با سلام من خانمی هستم ساکن آلمان که حدود دو سال است که با همسرم به آلمان رفتیم ولی حدود یک سال و نیم است که همسرم به ایران برگشته و میگوید به آلمان برنمیگردد ولی به من اجازه مادام العمر خروج از کشور را داده است ولی به دلیل اینکه این یک سال و نیم به من نفقه ای نداده و مدتی که اینجا بود هم با خرج من زندگی میکردیم. ولی حتی وقتی که ما در ایران زندگی میکردیم به من نفقه ای داده نمیشد. همچنین همسرم بسیار خسیس می باشد و مسافرت یا تفریحی را به ندرت به خرج خودش من را برده. حتی قبل از رفتن به خارج اقدام به بچه دار شدن کردیم که موفق نبود و چند وقتی به دکتر مراجعه کردیم ولی موفق نشدیم. حالا من میخواهم از همسرم جدا شوم و جهیزیه ام را پس بگیرم. ولی همسرم کلید خانه رو عوض کرده و به خانواده ام اجازه پس گرفتن جهیزیه ام را نمیدهد و میگوید اول تکلیفمان را روشن کنیم. و همچنین به تازگی اصرار دارد که من برگردم. میتواند من را اگر برگردم ممنوع الخروج کرده و نگذارد برگردم؟ و اینکه من میتوانم نفقه، جهیزیه و مهریه ام را بگیرم؟ و برای این کارها حتما باید در ایران حضور داشته باشم یا میتوانم وکیل بگیرم؟ و اینکه برای جدا شدن من چه حق و حقوق هایی دارم؟ نفقه شامل چه چیزی مشد؟ فقط خرج خورد و خوراک منظوره یا چیزی بیشتر از آن؟و چطور میتوان اثبات کرد که در این چند سال زندگی مشترک به من نفقه داده نشده؟ خساست همسر را چطور میتوان اثبات کرد؟ و اینکه مشاوره هم رفتیم که حق را به من داد و به همسرم التیماتم داد که دو ماه دیگه پیش من بیاید و حتی کارت بانکی را به من بدهد تا نفقه به من داده شود و مشاور تایید کرد که همسرم خسیس میباشد. ولی همسرم دو ماه التیماتوم تموم شده و نیامده و جدیدا میگوید قصد آمدن هم ندارد. ممنون میشم راهنمایی کنید تا حق و حقوقی که دارم را بدانم.

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.پاسخ سوالاتتان مفصل است وبا نوشتن نمیتوان پاسخی داد که حق مطلب ادا شود.در صورت تمایل میتوانید تماس بگیرید.صادقی زاده وکیل