مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام خسته نباشید. خواهرم 6 سال است به طور سیاسی از ایران خارج شده و قبل از خارج شدن از ایران با یه پسری نامزد کرده بود و عقد رسمی کرده بودن. خواهرم قبل از رفتن میخواست طلاق بگیره اما با اصرار نامزدش و خانواده پدرم مجبورش کردن مراسم عروسی را برگزار کنن و روز عروسی از ایران فرار کرد. الان نامزدش ازدواج کرده و صاحب دوتا بچه هست و خواهرمم در آلمان یه پسر داره از دوست پسرش. خواهرم میخواهد طلاق بگیرد ولی نامزد سابقش رضایت نمیده الان خواهرم واسه طلاق میتونه تهدید به گرفتن مهریش بکنه که واسه طلاق رضایت بده؟ اصلا میتونه درخواست مهریه بکنه؟ و دادگاه مهریه را بهش میده؟

پاسخ ها :

فریده رفیعی مهر

سرکار خانم فریده رفیعی مهر :

سلام بله می تواند درخواست مهریه بکند بایستی به سفات رفته و آنجا به شما وکالت بدهد و شما از طریق وکیل دادگستری اقدام کنید.