مشاوره حقوقی رایگان - قرار جلب به دادرسی

با عرض سلام و خسته نباشید ، راننده ای با پدرم تصادف کرد و منجر به فوت پدرم شد و مقصر شناخته شد ، اکنون پرونده پس از تکمیل شدن در دادسرا ، منجر به صدور قرار جلب به دادرسی برای راننده شده است . آیا در این مرحله من باید اقدام خاصی انجام بدهم؟

پاسخ ها :

قرار جلب به دادرسی تصاف منجر به فوت قرار جلب دادرسی تصادف منجر به فوت جلب دادرسی تصادف رانندگی