مشاوره حقوقی رایگان - پنجره مشرف به حیاط خانه ویلایی

باسلام و خدا قوت
سوال بنده این بود که یک خونه ویلایی داریم که حیاطش جنوبی است خونه ما پلاک دو می باشد جلو حیاط جنوبی ما یک اپارتمان در حال ساخت می باشد که طبق یه مجوزی از شهرداری مجوز نورگیر براش صادر کردند( قانون نورگیر ) بنده به شهرداری رفتم و عکسشو به کارشناسان محترم نشون دادم گفتم این پنجره است نه نور گیر!
ایا میتونه خونه ای که جنوب حیاط خونه ما مجوز پنجره بگیره و اشراف داشته باشه به حیاط ما طبق چه قانونی ؟! و اینکه هیچ یک از خونه های منطقه همچین کاری نکردن!! ایا میتونیم شکایت کنیم پنجره به حیاط خلوت ما نزنه ؟
با تشکر فراوان از همه شما عزیزان

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.امکان طرح دعوی وجود دارد اما باید مستند به قانون وبا ارائه دلایل متقن باشد