مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمدید مجوز ساخت در زمین مسکونی در طرح هادی روستایی

سلام اینجانب دارای یک قطعه زمین مسکونی به مقدار 6٠٠ متر در ورودی روستا میباشم که در هنگام اجرای نقشه طرح هادی تبدیل به پایانه مسافربری شده بود و بعد از آگاه شدن از این موضوع درخواست تغییر کاربری به مسکونی دادم بار اول در کمیسیون رد شد و بار دوم درخواست دوباره دادم و تایید شد و به مسکونی تغییر کاربری پیدا کرد و طبق توافقنامه های فی مابین دهیاری و بنیاد مسکن و بنده هزینه آنرا پرداخت نمودم و پروانه ساخت صادر شد ولی بدلیل نبود بضاعت مالی نتوانستم ساخت و ساز انجام بدم و بعد از سه سال بنیاد مسکن شهرستان مدعی شد که تاریخ پروانه گذشته و جهت تمدید دوباره باید نصف آن یعنی سیصد متر آنرا به دهیاری واگذار کنید وگرنه تمدید نمیکنیم دلیل آن هم رابطه نزدیک رییس بنیاد با دهیار و شورای روستا بود. و متاسفانه به هر کجا شکایت میبرم از رییس بنیاد مسکن شهرستان بدلیل داشتن نفوذ زیاد در بنیاد استان به نتیجه نمیرسم لطفا مرا راهنمایی کنید اگر لازم دونستید مدارک را براتون ارسال کنم
با تشکر

پاسخ ها :

مرتضی عالی دایی احمدی

جناب آقای مرتضی عالی دایی احمدی:

باید به دیوان عدالت دادخواست بدید