مشاوره حقوقی رایگان - گوشی سرقتی پیدا شده که ...

باسلام و عرض ادب و احترام
من پارسال شخصی یه گوشی برام آورد که میخواست بفروشه ، منم نگاه کردم به گوشی و یه لحظه کوتاه سیمکارت انداختمو گوشی رو امتحانش کردمو بعدش که فهمیدم دردسر داره بیخیالش شدم و گوشی رو نخریدم که بعدش اون گوشی دست دونفر چرخید و نفر دوم مثل اینکه خیلی عادی از گوشی استفاده میکرده ردیابی میشه و صاحب گوشی پیداش میکنه بعد از پرس و جو که گوشی رو از چه کسی گرفته رسیدن به من و منم اسم شخصی که گوشی رو ازش گرفتم رو گفتم این موضوع پیدا شدن گوشی واسه زمستون بود، تا امروز دیدم از آگاهی اومدن و ابلاغیه آوردن که متهم به سرقت گوشی شدم،

من به عمرم تا حالا پام به این قضایا باز نشده بود
میشه کمکم کنید که چطور میتونم از خودم دفاع کنم و به حرفمو ثابت کنم که گوشی رو از اون آقا گرفتم که نزنه زیر حرفش
گویا طرف با موتور کیف یه زن رو در حال سرقت زن مقاومت میکرده و دزد اون زن رو کشیده روی زمین و دستش زخمی شده

ابلاغیه واسه پنجشنبه صبحه میشه زودتر یه راه حل پیش روم بذارید تو رو خدا

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام فنون دفاع در دادگاه بسیار مختلفو متنوع هستند و شما در این مدت به انها تسلط پیدا نخواهید کرد
بنابراین بهتر است که فقط حقیقت را به دادگاه بگویید