مشاوره حقوقی رایگان - پرونده مختومه شده است

سلام من بعد از حکم غیابی که یک نفر منو بابت خسارت رنگ ماشین محکوم کرده بود بعد از مدتی ندانسته منو دستگیر کردن و من مبلغ 7میلیون تومان ریختم حساب آزاد شدم و واخواهی زدم رو پرونده و بعد از جلسه دادگاه حکم به نفع من آمد و تجدید نظر طرف هم رد شده ولی چون رییس شورا پول خوری کرده 20روز زنگ میزنه میگه بیا لایحه بزن رو تجدیدنظری یارو بهشم میگم مختومه س میگه برای همه می‌نویسد مختومه تو سایت پیش قاضی میرم جواب نمیده میگه برو شورا پولم ندارم وکیل بگیرم چون خیلی ضعیفم از لحاظ مالی خواهشن شما بگید چکار کنم از کجا شروع کنم دادنامه م ابلاغ شده رییس شورا گوش نمیده پرونده رو نمیده ببرم پیش قاضی نمیدانم چکار کنم

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام اگر رای قطعی شده است موجبی برای ادامه رسیدگی در شورا نیست با یک وکیل مشورت کنید