مشاوره حقوقی رایگان - مبایعه نامه سفید امضا

سلام وقت خوش و پیشتر از پاسخگویی شما ممنونم
همسر من چندین برگ مبایعه نامه جهت فروش خودرو شخصی ما با شخصی امضا کرده، فقط صفحه اول که حاوی مشخصات کامل خودرو و طرفین معامله هست پر شده، صفحه دوم که مربوط به تاریخ ها و میزان پرداختی ها هست، سفید امضا شده، تمام صفحات با حضور شاهد و طرفین معامله امضا و اثر انگشت دارد، این مبایعه نامه قانونی هست؟

پاسخ ها :

مبایعه نامه سفید امضا خودرو مبایعه نامه سفید امضا مبایعه نامه خودرو اعتبار مبایعه نامه مبایعه نامه خودرو سفید امضا