مشاوره حقوقی رایگان - وکالت نامه فروش ملک

سلام. بعد از فوت پدرم شخصی امد و گفت که زمين کشاورزی رو از پدرت خريدم و ميتونی بروی دفترخانه و مدارک رو ببينی. رفتم و جويا شدم خانم دفتريار گفت که قطعی خورده به تاريخ 23/12/1386. گفتم کپی بگير و بهم بده ولی نداد. پرسيدم تاريخ سند رسمی مالکيت مورخ 25/12/1386 به نام پدرم ثبت شده مگه ميشه بدون سند قطعی بشه؟ فردای ان روز دوباره رفتم ولی ايندفعه سند قطعی غيب شد و وکالت به شرح زير رو شد و اصرار که فقط وکالت نامه اينجاست و روز قبل رو انکار کردند که سند قطعی وجود داشته!
برگ معاملات نيم برگی
وکالت نامه مورخ 22/12/1386
موکل ...
وکيل ...
مورد وکالت: مراجعه به ادارات دارايی، بخشداری، دهياری، کشاورزی، ثبت و اسناد و ساير ادارات و نهادها و موسسات دولتی و غير دولتی در ..... گيلان و تقاضای و دريافت سند مالکيت مقدار پنج هزار متر مربع از يکصد و نود هزارمتر مربع پلاک شماره 156/83 واقع در ....
باتوجه به سند قطعی شماره ...... مورخ 1/7/1386 اين دفتر. پرداخت هزينه های مربوط و دادن رسيد ... سپس فروش و انتقال حتی به خود (حق امضا، تام الاختيار و غيرو)
حدود اختيارات: مورد وکالت بالا ...
(موکل ضمن عقد خارج لازم حق عزل وکيل را از خود ساقط نمود)
نکته سند رسمی مالکيت موکل در مورخ 25/12/1386 صادر شد
سوال 1- موکل از کجا بايد ميفهميد وکالت فروش رو دارد امضا ميکند؟
2- با توجه به سند قطعی شماره ... يعنی چه؟
3- با خودکار در زير حدود اختيارات اضافه شده موکل عزل وکيل رو ... ايراد ندارد؟
4_ايا ميشه بدون سند مالکيت وکالت داد؟
5- در وکالت مساحت متر مربع قيد شده ولی در سند رسمی سهم مشاع قيد شده. ايا اشکالی نداره؟

پاسخ ها :

وکالت فروش ملک بعد از فوت وکالت فروش ملک وکالت فروش سند ملک وکالتنامه سند وکالت