مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله به دلیل تعویضی بودن اتاق خودرو

سلام من یه ماشین خریدم پولشو تمام کمال دادم بعد بهم وکالت داد برم تعویض پلاک رفتم پلاک بزنم فهمیدم اتاق تعویض فروشنده بهم نامه تاییدیه داده که برم پلاک بزنم بعد به مشکل خوردن تو پلاک داد تو قول نامه هم تعویض اتاق قید نکرده می خوام معامله رو فسخ کنم ایا قاضی رای به نفع من میده ؟؟

پاسخ ها :

فسخ معامله خودرو اتاق تعویضی فسخ معامله خودرو خرید خودرو اتاق تعویض تعویضی بودن اتاق خودرو اتاق خودرو خرید و فروش خودرو فسخ معامله خودرو