مشاوره حقوقی رایگان - اتاق تعویض

باسلام من خودرو وانت نیسان دوماه پیش از بنگاه خریدم که اتاق تعویض می باشد و به من گفتن که اتاق تعویض می باشد وتوی قولنامه قید شده حالا که رفتم برا تعویض پلاک فرم بازدید گرفتم خودرو هم توقیف پلاکه هم نوشته اتاق خودرو تعویض و فاقد خدمات می باشد ایا می توانم معامله را فسخ کنم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر در قولنامه قبلا قید شده حق فسخ ندارید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر شما اطلاع نداشته اید می توانید به علت خیار عیب معامله را فسخ نماید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
باید قرارداد شما مورد بررسی قرار گیرد.

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام بله باید فورا اظهارنامه فسخ بدید و بعد از آن دادخواست تایید فسخ معامله و مطالبه غرامت

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اکر در قولنامه تعویض قید شده وعلم واگاهی داشتید خیر

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید
اظهارنامه اعلام فسخ و سپس دادخواست تایید فسخ ثبت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید شروط قرارداد بررسی گردد

شرط اساسی برای صدور حکم به فسخ قرارداد ، عدم علم و آگاهی شما نسبت به معایب خودرو میباشد
و از بابت اینکه قبلا پلاک توقیف میباشد و به خودرو خدمات
تعلق نخواهد گرفت قرارداد قابل فسخ میباشد

و شما باید ابتدا اظهارنامه مبنی بر اعلام فسخ قرارداد به علت خیار عیب و تدایس برای فروشنده ارسال نمایید

و سپس دادخواست تنفیذ فسخ بیع و استرداد ثمن معامله به علت خیار عیب و تدلیس و غبن را اقامه نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله می توانید ابتدا دادخواست اعسار بدهید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام تحت شرایطی امکان فسخ وجوددارد،ابتدااظهارنامه ارسال نموده سپس دادخواست خودراتقدیم نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

برای ایشان اظهارنامه اعلام فسخ را ارسال نمایید

و سپس دادخواست تأیید فسخ را در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت و پیگیری نمایید.

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

اگر اطلاع نداشتین و در قولنامه خیارات را از خود ساقط نکردین بله