مشاوره حقوقی رایگان - حوادث حین کار

باسلام
بنده پمپچی گازوییل هستم که در حین کار در اضافه کاری تصادف کردم مقصر حادثه صدرصد راننده تریلی شناخته شد از آنجایی که صدمات وارده بهم خیلی زیاد می‌باشد آیا کارفرما در قبال بنده وظایف دارد اعم از پرداخت خسارت و دیه و یا حقوق یا استخدام دایم چون با این سر و صورت شکل ظاهری که بعد تصادف برایم اتفاق افتاد جای دیگری بهم کار نمیدهند ممنون میشوم اگر راهنمایی نمایید

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

اگر شما در حین خدمت بوده و بیمه باشید تمامی خسارات شما را بیمه پرداخت می نماید