مشاوره حقوقی رایگان - خارج از طرح هادی روستایی

سلام. دوماه پیش در حیاط خانه پدری در روستا که ساختمان گلی قدیمی بود. اون ساختمان رو تخریب و شروع به ساخت بنای جدید کردم. دهیار هم مراجعه کرد و گفت از محدوده حیاط خارج نشوید و کوچه کنار شما باشد. بعد از دوماه که تا سقف خانه پیش رفتیم برای آب و برق اقدام کردیم. دهیار به ما یه سری فرم داد که همراه کروکی و مدارک شناسایی به دفتر پیشخوان بردیم. بعد از سه هفته استعلام از اداره بنیاد مسکن اومده به عنوان غیر مجاز .
میگیم این چیه ؟ میگن خانه و حیاط پدری شما خارج از طرح هادی هست. درصورتی که این خانه حدودا 50 سال قبل با حیاط به همین شکل بوده. و میگن جدیدا بعد از اجرای طرح هادی خانه پدری و خانه ای که ما ساختیم ، کلا خارج از طرح هادی هست . و نه به ما برق و آب میدن نه سند. میگن جریمه و کمیسیون 99 بنیاد مسکن .
درصورتی که دهیار باید قبل از شروع به ساخت ما رو مطلع می کرد .
الان ما خسارت زیادی بهمون وارد شده .
چه جوری طرح شکایت کنیم ؟
ما که از طرح هادی باخبر نبودیم .
دهیار هم چند بار اومد به ساخت و ساز ما سر زد ولی چیزی نگفت. الان دهیار میگه نامه میدم آب و برق موقت بگیرید.
کل خونه و حیاط برای ایجاد خیابان در طرح هادی هست .
ما الان درمانده شدیم .
به کجا شکایت کنیم ما که فکر نمی کردیم خونه و حیاط قدیمی خودمون یهو بشه خیابان. دهیار هم که اطلاع داشته هیچی به ما نگفته .
فکر می کنم دهیار کم کاری کرده. حالا شرمنده است. ولی این شرمندگی برای ما فایده ای ندارد .

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام دوست عزیز این وظیفه شما است که قبل از ساخت و ساز از ارگانهای مربوطه جواز دریافت نمایید......... تقریباً هیچ یک از افراد عادی از طرح های شهری و روستایی اطلاع ندارند اما مطابق قانون باید قبل از ساخت و ساز اقدام به جواز نمایند.