مشاوره حقوقی رایگان - استماع گواهان و جرح شهود

سلام من 24 خرداد به دادگاه احضار شدم اما شاکی و شهود حاضر نشدن و اونجا قاضی به من گفت با شهود روبرو شدی گفتم خیر! بعد من لایحه ای که تنظیم کرده بودم به علاوه استشهادنامه خودم مبنی بر اینکه من تو اون تاریخ مسافرت بودم
و اینکه شاهدین شاکی ذینفع هستن حقوق بگیر و همسر شاکی هستن! حال یه ابلاغیه برام اومده که خرداد ماه برای استماع شهادت گواهان و رسیدگی و دفاع برم دادگاه و اختیار جرح شهود دارم! من درست متوجه نشدم آیا باید تو این جلسه شهود من هم حاضر بشن یا شاهدین شاکی باید حاضر بشن فقط؟
با تشکر از راهنماییتون

پاسخ ها :

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام بله حتما در جلسه حاضر بشید و اگر ایرادی به شهود دارید در جلسه مطرح کنید
اعم از عدم عدالت شهود
ذی نفع بودن شعود
و...

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

این جلسه برای مواجهه حضوری شما و شهود معرفی شده از سمت شاکی تشکیل شده اما شما می توانید به عنوان اقدام احتیاطی شهود خود را در دادگاه حاضر نمایید تا در صورت نیاز و به دستور قاضی به داخل آمده و شهادت دهند