مشاوره حقوقی رایگان - گم شدن پرونده ی جبهه پدرم

با سلام و عرض خسته نباشید خدمت مشاوران زحمت کش
پدرم من در اذربایجان غربی شهر خوی برای سربازی اقدام نموده سال 70
که اموزشش و یگان پدرم در منتطقه عملیاتی از جمله مهاباد و شاهین دژ بود
الان میخایم برای من کسری خدمت بگیریم از شهر خودمون تا مهاباد رفتیم میگن پرونده ای در کار نیست
پدرم من میگن درسته من از از شهر خودمون رفتم و ثبت نام کار ولی در شهر مهاباد لشکر 17 علی ابن ابیطالب مارو تحویل گرفت و من سرباز اونا شدم

ایا این اماکن وجود داره پرونده پدرم در شهر قم باشه ؟
اگر پیدا نشه چیکار باید بکنم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام دوست عزیز سوال شما اداری است و جنبه حقوقی ندارد از ادارات مربوطه سوال بفرمایید.