مشاوره حقوقی رایگان - درخصوص گم شدن پرونده جبهه

باسلام وخسته نباشید خدمتتان عرض کنم پدر بنده به مدت 18ماه درجبهه حضور داشتن و حالا پرونده بسیجی و جبهه ایشان گم شده چندین بار به حوزه اعزام مراجعه کردیم ولی میگویند پرونده ها را آتش زدن در ضمن پدرم در منطقه سرپل ذهاب بوده اند و چند تن از همرزمانشان هم که با ایشان بوده اند حاضر به شهادت هستن

پاسخ ها :

محسن سلمان زاده

جناب آقای محسن سلمان زاده :

مرجع اعزام کننده مکلف به ثبت سابقه رزمندگان می باشند با مراجعه به یکان اعزام کننده فرم مخصوصی اخذ کرده 4 نفر از همرزمان پدرت شهادت دهند و براساس اون فرم به کمیسیون بررسی سوابق در سپاه منطقه خود ارسال می کنند