مشاوره حقوقی رایگان - اجازه ازدواج دختر در صورت فوت پدر

چطور میشه عقد کرد

با سلام و احترام
من و دوس دخترم 6 ماه میشه با هم هستیم و میخوایم با هم عقد کنیم، پدر خانم فوت کردن و مادر ایشان گواهی فوت و کارت کلی و شناسنامه ایشان را نمیدن راه حلی که ما بخوایم عقد کنیم چی هست ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

اجازه ازدواج دختر در صورت فوت پدر اجازه ازدواج دختر ازدواج دختر در صورت فوت پدر ازدواج دختر ازدواج قوانین ازدواج