مشاوره حقوقی رایگان - باسلام راجع به تصادف جرحی دوچرخه سوار با وانت

2هفته پیش حین دوچرخه سواری با وانتی که کنار خیابان توقف کرده بود تصادف کردم و از پشت به او زدم، افسر راهور کروکی را ترسیم و بنده را مقصر دانسته، در حالیکه پیاده رو کاملا خاکی و حدود 20 متر جلوتر از محل تصادف در کنار خیابان پارکینگی باز شده، لاینی که تصادف شده بدون علایم و لاین مخالف توقف ممنوع کامل میباشد، آیا محل توقف وانت توقف ممنوع بوده و در صورت اثبات این مطلب راننده وانت مقصر میباشد یا خیر؟
باتشکر

پاسخ ها :

مقصر تصادف خودرو با دوچرخه تعیین مقصر تصادف مقصر تصادف تصادف رانندگی تصادف