مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با پراید و دوچرخه

سلام پسرم وقتی از کوچه بیرون می‌آید با یک پراید تصادف می کنه مقر چه کسی میشه پسرم ترمز کرده ولی باز بهش زده راننده میگه من مقصر نیستم. خودش اومد زد پسرم دو سه بار ملقب زده پرت شده کروکی کشیدن ولی ما نبودیم. ولی شب رفتیم و روی کاغذ پلیس از پسرم پرسید ولی خوب نتونست دقیق بگه حالا چطور میشه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مقصر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مقصر توسط کارشناس راهنمایی مشخص خواهد شد و نظریه کارشناس در مهلت مقرر
، قابل اعتراض میباشد

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

تعیین مقصر با کارشناس راهنمایی و رانندگیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مقصر توسط کارشناس راهنمایی مشخص خواهد شد
و نظریه کارشناس در مهلت مقرر ، قابل اعتراض میباشد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

افسر پلیس باید کروکی بکشد و گزارش تهیه کند، اگر قبول ندارید اعتراض کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین مقصر با پلیس راهور است.
اگر اعتراضی دارید می توانید در مهلت قانونی اعتراض کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
نظر پلیس ملاک است و چنانجه اعتراض دارید می توانید شکایت مطرح نمایید تا توسط کارشناسان دیگر نیز بررسی شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تعیین مقصر با کارشناسان راهور می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید مقصر توسط کارشناسان بررسی و تعیین می‌شود اما نظریه کارشناسی نیز قابل اعتراض است که در صورتی که شما اعتراضی داشته باشید می توانید اعتراض نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

مقصر توسط کارشناس راهنمایی مشخص خواهد شد