مشاوره حقوقی رایگان - یارانه

باسلام خسته نباشید م. هستم از اهواز سال 93 از جامانده ها بودم مجرد یعنی پدرم لج کرد اسممو ننوشت. حالا که 6سال میگذره متاهلم دوتا بچه دارم 7سال سابقه داخل شرکت ... بیمه پردازم نه یارانه میگیرم نه معیشتی خانمم میگیره با خانوادش جدا نکرده منو بچه هام هیییچ رفتم فرمانداری گفت برو رفاه اجتماعی کسی پاسخگو نبود.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام . از طرق فرمانداری می باید اقدام کنید . پاسخگو نبودند به مافوق شان مراجعه کنید