مشاوره حقوقی رایگان - مشکل هیات مدیره مجتمع 420 واحدی

با سلام
بنده یکی از مالکان یک مجتمع 420 واحدی در مشهد هستم که حدود 100 واحد آن ساکن نیستند و از سایر شهرها این واحدها را خریداری کردند، متاسفانه هیات مدیره از سال 92 در این مجموعه در چند دوره رای گیری با استفاده از ماده وکالت به جای مالک و آشنایی که بواسطه اینکار با مالکان غیر بومی پیدا کردند با عدم دریافت شارژ از آنها و یا بعد از یکسال شارژها را میگیرند و با این تکنیک وکالت مالکین غیر حاضر را گرفته.
عملا از سال 92 تا امروز هیچ گزارش و بیلان مالی به مالکین ارائه نشده و همچنین با توجه به مبلغ بالای شارژ نسبت به سایر مجتمعها (در سال 98 حدود 400 تومن برای خانه 120 متری) ماهیانه حدود 160 میلیون تومان دریافتی داشته و نسبت به اساسنامه تخلفهای زیادی دارند:
1- دریافت شارژ به حساب شخصی هیات مدیره و اتمام دوره مدیریت در اسفند 98 و عدم برگزاری جلسه تا به امروز
2- عدم تعمیر و نگهداری صحیح تاسیسات و چیلرها و ... به حدی که دیگه درست کار نمیکنند و همه چیز خراب شده
3- عدم برگزاری مجمع عمومی در دو سال دوره آخر علرغم بارها درخواست ساکنین از مدیران و بازرس
4- خروج دو نفر از اعضا هیات مدیره و عدم جایگزینی صحیح به جای انها
5- عدم پاسخگویی به ساکنین و عنوان اینکه من نماینده 100 نفر هستم و شما اگه مشکل داری بفروش و برو
6- استخدام بعضی افراد غیرموجه و مشکلدار به عنوان نگهبان با حقوق بسیار ناچیز و در پاسخ میفرمایند با این حقوق بهتر از این نمیشه اورد
7- وجود ناامنی و سرقتهای مکرر در پارکینگها و منازل بابت نظارت غلط و بی نظمی تغییر مکرر نگهبانان
8- تقسیم قراردادها و پیمانکاری ها بین خود و آشنایان و افراد غیر متخصص
9- در حال حاضر دو جلسه ساکنین به صورت خودجوش در هفته گذشته با حضور حدود 40 نفر از مالکین برگزار و هیات مدیره هیچ توجهی به خواسته های انها نمیکنند و در جلسه شرکت ننموده و به سرعت مجددا اقدام به ارسال زمان کاندیداتوری برای انتخابات مجدد نموده و در این جلسات یک تاریخ را به عنوان اخرین فرصت برای ارائه گزارشات مالی و مشخص نمودن تاریخ مجمع در 15 روز بعد برای هیات مدیره نموده و امضا بازرس و یکنفر از هیات مدیره برای اطلاع از این صورتجلسه گرفته شده که متاسفانه تاریخ مقرر دیروز بود که همین دیروز ظهر مدیرعامل اعلام کرد که به علت فوت مادرشون فعلا جلسه لغو بشه...

لطفا راهنمایی بفرمائید بهترین کار برای مشخص شدن خسارات وارده به مجتمع به خاطر سو مدیریت در 6 سال و گزارشات مالی شامل هزینه ها و بدهی ها و صندوق و همچنین حذف قانون رای وکالتی از اساسنامه برای جلوگیری از رای گیری صوری چیست و ما چطور میتونیم از شر این تیم راحت بشیم؟؟

ضمنا هزینه شکایت برای حسابرسی قانونی و پلمپ دفاتر چقدر میشه و هزینه حسابرس قانونی برای بررسی حسابهای این مجتمع چقدر میشه اولویت 2 سال قبل و مرحله بعد 4 سال جلوتر

پیشاپیش سپاسگزارم
از راهنمایی تون

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

هزینه های کارشناسی بسته به دستور مزیور متفاوت خواهد بود